مراحل ساخت فرآیند در نرم افزار BPMS مدیریت فرآیند پارس
نوشته شده توسط : آرزو

 

1. طراحی مدل فرآیند:

شما می توانید مدل فرآیند خود را به راحتی و به صورت گرافیکی تحت استاندارد BPMN 2.0 طراحی و مدلسازی کنید.

طراحی مدل فرآیند در نرم افزار BPMSطراحی مدل فرآیند در نرم افزار BPMS

2. طراحی فرم ها:

فرم ساز نرم افزار BPMS برای شما امکان طراحی فرم های هر قسمت از فرآیند را به صورت drag & drop میسر می سازد.

طراحی فرم ها در نرم افزار BPMSطراحی فرم ها در نرم افزار BPMS

3. تعریف قوانین کسب و کار:

تعریف قوانین مسیریابی و شرط های هر مسیر از مدل فرآیند بدون نیاز به کد نویسی.

تعریف قوانین کسب و کار در نرم افزار BPMS

4. تعریف کانکشن جهت اتصال فرآیند به سایر دیتابیس ها:

این نرم افزار BPMS به شما امکان تعریف کانکشن دیتابیس جهت اتصال به سایر دیتابیس ها و نرم افزارها را می دهد.

تعریف کانکشن دیتابیس در نرم افزار BPMS

5. تعیین دسترسی افراد به فرآیند:

با انتخاب متدهای مختلف قوانین دسترسی، شما می توانید کاربران و گروه ها را به شیوه های مختلف به فعالیت های فرآیند اختصاص دهید.

اختصاص کاربران به فرآیند در نرم افزار BPMS

 

مشاوره BPMS و دموی رایگان

 

چه زمانی سازمان‌ ها باید نرم افزار BPMS را خریداری و استفاده کنند؟

تقریبا می توان گفت امروزه نرم افزار BPMS به عنوان یکی از ضرورت ها برای هر سازمانی جهت باقی ماندن در عرصه رقابت تبدیل شده است. زمانی که سازمان فرآیندهای اداری، صنعتی، تخصصی و هر گردش کار سازمانی سازمانی دارد؛ در راستای حذف مراحل سخت و طاقت فرسای اداری و تسریع و ساده سازی روند فعالیت های سازمان می بایست از نرم افزار BPMS برای پیاده سازی و اجرا و بهینه سازی فرآیندها استفاده کرد تا یکپارچه سازی نرم افزاری داخل سازمان و میان فرآیندها به وجود آید.

با کمک نرم افزار BPMS یا نرم افزار مدیریت فرآیندها، سازمان ها می توانند فرآیندهای خود را با کمترین میزان کدنویسی و بیشترین شفافیت و کارایی پیاده سازی و اجرا نمایند. از مزیت های نرم افزارهای BPMS می توان به سهولت طراحی، ویرایش و تطبیق فرآیندها در آن مطابق با سیاست ها و قواعد سازمان مربوطه اشاره کرد.

 

ویژگی‌های مهم یک نرم افزار BPMS چیست؟

مدل‌سازی فرآیندها (Process Modeling): این امکان به کاربران می‌دهد تا فرآیندهای کسب و کار خود را به صورت گرافیکی مدل کنند و ارتباطات و وظایف مختلف در طول فرآیند را نشان دهند.

اجرا و اتوماسیون فرآیندها (Process Execution and Automation): BPMS به شرکت‌ها این امکان را می‌دهد که فرآیندهای کسب و کار خود را به صورت خودکار اجرا کرده و وظایف مرتبط را به ترتیب تعیین‌شده انجام دهند.

مدیریت وظایف (Task Management): BPMS به مدیران و کارمندان این امکان را می‌دهد که وظایف مرتبط با فرآیندها را مدیریت و پیگیری کنند.

نظارت و گزارش‌گیری (Monitoring and Reporting): این نرم‌افزارها به شرکت‌ها این امکان را می‌دهند تا عملکرد فرآیندهای کسب و کار خود را نظارت کنند و گزارش‌های مختلفی را دریافت کنند.

یکپارچه سازی سیستم‌ها (Integration): BPMS قابلیت یکپارچه سازی با سایر سیستم‌ها و نرم افزارهای مختلف را فراهم می‌کند تا اطلاعات به صورت یکپارچه در سراسر سازمان جابجا شوند.

استفاده از BPMS به شرکت‌ها کمک می‌کند تا بهبودهای مستمر در فرآیندهای کسب و کار داشته باشند و به افزایش بهره‌وری و افزایش سرعت و دقت در اجرای فرآیندها منجر شوند.

 

آیا با خرید نرم افزار BPMS مشکلات کسب و کار سازمان ها حل می شود؟

با توجه به این امر که استفاده از نرم افزار BPMS در میان سازمان ها رو به رشد است، خیلی از مدیران بر این اعتقادند که مشکلات سازمان آن ها با خرید نرم افزار BPMS حل می شود. این در حالی است که این نرم افزار تنها ابزاری است که به کمک آن می توان فرآیندهای کسب و کار را بهبود بخشید و از انجام فرآیندهای دستی که زمان کارمندان و پرسنل سازمان و شرکت ها را مشغول می کند جلوگیری کرد.

بدون شک مدیران سازمان قبل از خرید BPMS، ابتدا باید وضعیت سازمان را بررسی و ارزیابی کرده تا از خرید نرم افزارهای نامناسب و ناهماهنگ با فرهنگ سازمانی خود جلوگیری نمایند. همچنین دریافت مشاوره درست، آماده سازی سایر مدیران و پرسنل سازمان، آموزش درست نرم افزار در سازمان، استفاده از افراد فنی در پیاده سازی و ساخت فرآیند و ... نیز از سایر موارد مهم در راستای استقرار و استفاده درست از یک نرم افزار BPMS هستند.

گروه مدیریت فرآیند پارس می تواند شما را در این مسیر راهنمایی کرده و مشاوره های لازم را در این خصوص به شما ارایه دهد.





:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 آذر 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: